Corporate Events

Deep Design Concept

Aparatura noastra si puterea de creare a modelelor impreuna cu imaginatia si dorintele clientilor reprezinta tot ceea ce avem nevoie ca sa satisfacem clientul.

Finalizarea unui proiect de buna calitate creaza o legatura stransa intre noi si client, dar pune si bazele unei increderi crescute in atelierul nostru.

Reclama pe care ne-o propunem sa o facem este bazata pe reactia plina de satisfactie a clientului care a iesit de la noi de pe usa cu ceea ce s-a dorit.

home-imac
home-imac

Atelier de design va ofera

1.Taiere si gravura in ABS. Un material din domeniul plasticelor in diferite nuante, cele mai cunoscute fiind auriu si argintiu. Aplicatiile in care se folosesc sunt signalistica pentru hoteluri, birouri, firme, dar si invitatii special, carti de vizita.

2.Gravura de suprafata Tip 1 pe suport de lemn, dar si material plastice: plexiglass, ABS, stiplex, policarbonat compact, PVC, carton. Acest tip de gravura este facuta direct cu un format .jpg fara necesitatea vectorizarii fotografiei. Gravura se poate face poate face dupa o poza a clientului, ceva gasit pe internet, dupa dorintele clientului pe suport de material din stocul nostru sau pe suportul clientului: blaturi de mese, scaune, tocuri de ochelari, cutii, etc. cu precizarea ca obiectul trebuie sa incapa intr-un format de 50/70 cm si 25 cm inaltime.

3.Gravura de Tip 2 - aici gravura este procesata cu ajutorul unui program de grafica: autocad, photoshop, CorelDraw (necesita vectorizare).

4.Taieri special la lemn si plexiglass prin care materialul se poate curba.

5.Modele de gravura si taiere in lemn, tratarea lemnului cu lacuri si uleiuri special prin care dam materialului un aspect deosebit. Modelele oferite de noi sunt limitate doar de capacitatile de manufacturare ale aparatului laser.

6.Modele de magneti. Personajele preferate, magneti tip photo gravate pe lemn, etc. Dorintele clientului sunt ascultate si impreuna cu el ajungem la o solutie in care el este multumit, iar noi prin calitatea produsului ne facem reclama mai departe.

7.Gravura de linie pe suprafete de lemn, plexiglass, carton stratificat, ABS, mucava, etc.

8.Modele din carton stratificat si orice alt tip de carton: mucava, carton preset, etc. Aplicatii pentru acest tip de modelare sunt multiple pentru decorarea peretilor, obiecte de iluminat pentru casa sau diferite evenimente, obiecte modulare 3D, etc.