Corporate Events

Evenimente Corporate

Black & Silver organizeaza o serie de evenimente pentru companii: Evenimente Team Building, Dineuri de afaceri, Conferinte, Ceremoni de Deschidere, Petreceri Tematice, Evenimente V.I.P, Cocktail-uri, Coffee Break-uri, orice alt eveniment care necesita personal profesional de servire.

Alaturi de dorintele clientului, specialitatile culinare oferite de chefi nostri, ambianta deosebita si vizibilitatea ridicata sunt doar cateva dintre ingredientele pe care le consideram necesare pentru reusita unui eveniment.

Creativitatea, experienta, flexibilitatea si placerea noastra de a aduce oamenii impreuna inseamna un plus de imagine pentru compania dumneavoastra.

home-imac
home-imac

Coffe Break

Pauzele de cafea intotdeauna imbunatatesc performantele si aduc oamenii impreună, tind sa promoveze schimbul de opinii profesionale si incurajeaza creativitatea.

Cel mai bun moment al conferintelor au fost pauzele de cafea. In aceste pauze te poti intalni cu oamenii pe care chiar doresti sa ii cunosti.

Personalul Black & Silver are abilitatiile si experienta necesara de a se ocupa de evenimtenul dumneavoastra si de a va oferi cele mai calitative servicii de servire.