Nunti, Botezuri

Nunta de vis

Black & Silver este renumit pentru personalul nostru elegant si prietenos , care sunt gata sa va ajute in crearea de orice experienta dorita.
Black &Silver se mandreste cu posibilitatea de a va oferi un stil unitar de calitate, care este adaptabil la orice situatie.
Toate cuplurile viseaza la o nunta perfecta pe care sa nu o uite niciodata. Black & Silver stie cat de importante sunt micile detalii pentru evenimentul dumneavoastra, de aceea noi va oferim personal profesional, elegant si prietenos pentru relizarea unei nunti de neuitat! Pentru noi fecare eveniment este unic!

Nunta de vis
Botez, Petrecere

Botez

Botezul este prima petrecere a copilului dumnevoastra si trebuie sa fie unica. Alaturi de membri familiei, dar si de prieteni, aveti nevoie de personal profesional care este pregatit sa va ajute in crearea de orice experienta dorita, care sa va puna la dispozitie tot ce aveti nevoie, care sa raspunda tuturor necesitatilor dumneavoastra!
Black & Silver stie cat de importante sunt micile detalii pentru evenimentul dumneavoastra de aceea este alaturi de dumneavoastra si va ajuta sa organizati cea mai frumoasa si mai deosebita petrecere de botez pentru copilul dumneavoastra!